< 22/No5 - cover

Guido Vermeulen, Belgium
Renata & Giovanni Strada, Italy
Diane Bertrand, Canada

After the first issues I notice a tiny soaring of the enthusiasm. Anyway, the rhythm is every year different; the material for the mags comes together sometimes very fast, sometimes slowly. I must confess; I "manipulate" in the last time the publications. I bind the magazines not automatically after 22 parcels, but rather I select the works by technique and quality. It's worth it, because the issue will be in this way more profiled, more characteristic. This cover and the ones of the next three issues are designed by Gábor Flórián. The basic is constant, only the stickers are different.

A kezdeti lelkesedés egy idő után némiképp csökkent. A ritmus azóta is kileng: vannak évek, amikor lassabban, máskor gyorsabban gyűlik az anyag. Bevallom, az utóbbi időben elkezdtem "manipulálni" a megjelenéseket. Kivárom a termést, hogy tudjak válogatni és ütősebb legyen a keverék. Megéri, még ha időnként kapok is miatta kritikus megjegyzéseket. Ennek, s a következő három számnak a címlapját Flórián Gábor tervezte. Az alapnyomathoz minden alkalommal új matricákat készített, s azokat ragasztottam a lapokra.